Sus

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Pensiunea Miraj se află în mijlocul Țării Maramuresului, la intrarea în Sarasău dinspre Sighetu Marmaţiei - reşedinţa Maramureşului Istoric , într-o zonă renumita pentru tradiții, cunoscută pentru stilul de viaţă neschimbat şi pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate.
Pensiunea Miraj vă stă la dipoziţie cu două saloane pentru servit masa plus posibilitatea de a face acest lucru în aer liber pe terasa pensiunii , fără a renunţa la calitarea şi rafinamentul serviciilor de alimentaţie oferite.
Pensiunea Miraj organizează evenimente private: nuntă, botez, zile de naștere, banchete, majorate într-o ambiență naturală la prețuri accesibile. Calitatea serviciilor este una din cele mai importante calități ale pensiunii Miraj.
Pensiunea Miraj se află în mijlocul Țării Maramuresului, la intrarea în Sarasău dinspre Sighetu Marmaţiei - reşedinţa Maramureşului Istoric , într-o zonă renumita pentru tradiții, cunoscută pentru stilul de viaţă neschimbat şi pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate.
Pensiunea Miraj vă pune la dispoziție un teren sintetic de sport (tenis sau fotbal) profesional potrivit atât pentru jocul de agrement cât și pentru minicompetiții. Suprafata de joc este pavata cu gazon artificial de cea mai buna calitate.

Pensiunea Miraj Sarasau

djPensiunea este amplasata intr-o zona linistita din Localitatea Sarasau, la 14km de Sapanta si 5 km de Sighetu Marmatiei Jud. Maramures. Pensiunea Miraj va ofera cazare in 27 camere si 4 apartamente. Pensiunea va ofera momente de relaxare la barul propriu, cina la restaurantul pensiunii sau va puteti racorii in piscina nou construita.

Telefon: +40 751 058 518

cozarnutu@yahoo.com

Get Adobe Flash player

Pensiunea Miraj organizeaza sejur de Paste in Maramures sezon 2021

 • Cazare
  Tarif: 250 lei/noapte/persoană
 • Tarif/sejur minim 4 nopți: 1000 lei/persoană.

 • Pachetul include masa festivă:
 • Meniu masa festivă: Produse tradiționale cum ar fi : pasca, cozonac, miel și miel umplut ,oua colorate ,șunca , hrean,sfecla roșie ,cârnat de casa,legume de toate tipurile,băuturi alcoolice și NON alcoolice
 • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Incluse băuturile alcoolice și NON alcoolice
 • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Incluse
 • Condițiile rezervării:
 • Pachet sejur minim: 4 nopți.
 • Check-in: după ora 12.
 • Check-out: înainte de ora 11.
 • Proprietatea se închiriază unui singur grup dar și individual.
 • Număr minim de persoane pentru rezervare: 2.
 • Număr locuri disponibile: 24, distribuite în 2 camere cu băi proprii.
 • Copiii sub 7 ani: gratuit.
 • Copiii între 7 ani și 14 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar.
 • Avans la rezervare: 50%.

Oferta de Paste cu demipensiune , va asteptam cu produse tradiționale zonei noastre și cu băuturi alcoolice și non alcoolice diverse activități pe zile și sfințirea produselor la Mănăstirea Barsana in nopatea de Înviere !

Va asteptam cu drag!

Relatii la telefon +40 751 058 518, 0743927112

 

Pensiunea Miraj se află în mijlocul Țării Maramuresului, la intrarea în Sarasău dinspre Sighetu Marmaţiei - reşedinţa Maramureşului Istoric , într-o zonă renumita pentru tradiții, cunoscută pentru stilul de viaţă neschimbat şi pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate.

Atracţii turistice in Sighetu Marmatiei:

 Festivalul Naţional al Datinilor si Obiceiurilor de iarnă care se desfașoară in săptămâna dintre Crăciun și Revelion în fiecare an.

Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistenţei - fosta închisoare politică de la Sighet, unde regimul comunist a exterminat elita politică, intelectuală si bisericească a României interbelice transformată într-un  Memorial şi un Centru European de studii pe probleme ale totalitarismului şi rezistenţei anticomuniste.

Muzeul Memorial Elie Wiessel, aflat în casa în care s-a născut laureatul Premiului Nobel pentru pace.

Muzeul Satului Maramureşan  complex muzeal cu dominantă etnologică (muzeu cu expunere pavilionară şi muzeul în aer liber) dar şi cu secţii de istorie-arheologie, istoria culturii şi memorialistică, ştiinţele naturii, galerie de artă şi mai multe conservări “in situ” ca puncte muzeale în principalele subzone ale Maramureşului.

Atracții turistice în Maramuresul Istoric:

Cimitirul Vesel din Săpânţa declarat monument UNESCOfaimos pentru crucile mormintelor viu colorate, picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci există chiar versuri în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele respective.

 Mănăstirea Peri – cea mai înaltă mănăstire de lemn din Europa 78 m

În anul 1391, nepoții lui Dragoș Vodă au dăruit Mănăstirii Săpânța-Peri terenuri și bunuri, fiind ridicată o biserică din piatră..

Mănăstirea Săpânța Peri a fost înființată în anul 1997, în hotarul satului Săpânța, din dorința de a reînnoda tradiția istorică a vechii Mănăstiri Sfântul Arhanghel Mihail, din Peri, Maramureș, astăzi pe teritoriul Ucrainei.

Mănăstiresc Bârsana - monument UNESCO

Biserica este situată în Maramureșul istoric, pe valea Izei. Vechea biserică de lemn a fost construită în anul 1711 în locul numit „Părul Călugărului” de preotul nobil Ioan Ștefanca, împreună cu fii săi și alți săteni, pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru protecție în timpul ciumei mari din anul anterior.

Biserica de lemn Ieud  construita înainte de anul 1300

Atelierul de ceramică nesmălţuită din Săcel

Biserica de lemn din Budesti

 

Mocaniţa de pe Valea Vaserului 

Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita din Localitatea Sarasau la 14 km de Sapanta si 5kmde Sighetu Marmatiei Jud. Maramures. 

Pensiunea Miraj va ofera cazare in 27 de camere si 4 apartamente. 
Pensiunea va ofera momente de relaxare la barul propriu, cina la restaurantul pensiunii sau va puteti recrea la un suc pe terasa. 

Pentru distractie va oferim teren sintetic de sport (tenis, fotbal si lap tenis)si sauna salina (sare de Hymalaya, cromoterapie si muzica de relaxare). 

Personalul pensiunii va sta la dispozitie cu orice informatie despre evenimente obiective sau atractii.

NOU! Acceptam plata cu tichete de vacanță și carduri de vacanță. 

Obiective turistice: Festivalul Datini si Obiceiuri
Obiective turistice: Cimitirul vesel
Obiective turistice: Manastiri si biserici de lemn